FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Seat Leon SuperCup 2012

Tartalomjegyzék


Forza 4 Seat Bajnokság Végeredmény!!!

 

Forza 4 Seat Bajnokság

Sunset Peninsula eredmények

- Véget ért a SEAT Leon SuperCup, túl vagyunk 9 futamon. Kicsit döcögve indult útjára ez a Bajnokság, de a kezdeti nehézségeket elhárítva már sínen gurult minden. Mandragora-ban a jó szándék meg volt, de jobbnak láttam, ha a problémákat kézbe veszem mielőtt széthullik az egész. Voltak bakik, de ebből is tanultam. Fényképes nevezési lista örökre felejtős, és a "futam alatt akarom megtanulni az Excelt kezelni" is rossz ötlet. Nagyon Köszönöm Kicsinek, hogy végül segítségem sietett. Alapjában véve izgalmas futamokat hagytunk magunk mögött. Mindkét lobbiban rendszeresen voltak csaták, és ezt nem a futamokon benyújtott óvások számából kell kikövetkeztetni. Attól hogy egy futamon nincs óvás az azt is jelenti, hogy tiszta fair csaták voltak. Ezen a Bajnokságon óvások is érkeztek szép számmal és főleg a második lobbiban. Nagyon remélem senki nem ezekre fog emlékezni, és nem bosszúként gondol ezekre. Az óvásokból és az abból eredő büntetésekből tanulni kell és mindezt kamatoztatni a pályán. Mint versenybíró elég sok dolgom volt az óvások miatt, de ezt vállaltam és rám is vonatkoznak szabályok. Ahogy a versenyre nevezők is vállalták, hogy elfogadják a Szabályzatot. Szerintem sok szabályt érintő kérdésre ezeken az eseteken keresztül, választ kaphattak sokan, és egyre inkább képbe van mindenkit egy-egy online futamon. Azoknak a versenyzőknek, akik esetleg büntetést kaptak (és érett magatartást tanúsítva elfogadták bármelyik versenybíró döntését), nagyon köszönöm. Köszönöm Ice-nak a lobbivezetői segítséget! A versenyzőknek pedig nagyon köszönöm a futamokon való részvételt. Ha nincsenek nevezők nincs futam! Az eredményekhez GRATULÁLOK mindenkinek!

Ne feledjétek! Január 6-án indul Sumák és VOALA Bajnoksága, aztán rá egy hétre (Január 12-én) szombaton indul Navy Bajnoksága. Mindkettőben van némi csavar, így biztosra állítom, hogy izgalomban nem lesz hiány!

© Crazyman

Ezen a futamon sem volt óvás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratulálok minden résztvevőnek aki elindult, és sajnálom azon pilótákat akik valamilyen okból nem tudtak megjelenni 1 futamon sem. 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!